Saturday, July 14, 2012

Hakikatnya...

Entri baru nie aku update tepat pukul 2.20 pagi..nape nth mate aku susah sgt nk lelap..tapi aku tahu sbb per..aku pikirkan kamu syg..n tgh update blog nie jgk aku nngis teruk sgt2..xmmpu nk thn dh..laju je airmate nie mngalir..

Sayang..
Seseorang yg dh jadi sebahagian dari hidup aku...
Seseorang yg dh jadi sumber kekuatan aku slain abah n mama srta family..
Seseorang yg dh jadi teman dikale susah n senang aku...
Seseorang yg sntiase support aku dalam ape jua tindakan aku...
Seseorang yg betul2 aku syg seikhlas hati aku...
Seseorang yang aku xmmpu untuk hadapi kehilangannya...

Sayang...
Kamu pernah cakap yang saya x support kamu untuk bersukan...
Tetapi pada hakikatnya
Saya support kamu sgt2...sy bangga dengan kejayaan kamu..sy support kamu dr blkg...maaf sbb mulut ckp x support tapi hati tuhan saje yg tahu...

Sayang...
Kamu pernah ckp yang saya x support kamu bler kamu ckp nk jadi more positve n better person...
Tetapi pada hakikatnye..
Tuhan saje yg tahu betapa bersyukurnye sy...mmg mulut sy ckp xnk..ttapi dalam hati sy syukur ucapkan alhamdulillah...

Mulut dan kata hati sy jadi lain..
Saya terpakse bohong..
Sebabnya....
First, sy ckap sy x support kamu bersukan sebab xnk kamu sakit...sy xsuke tgk org yg sy syg sakit...sy sakit bler org yg sy syg sakit,,,sy x snggup tgok kamu tanggung sakit 2 sayang....

second, sy cakap sy xsupport kamu berubah sbb sy takut perubahan nie jejaskan hubungan kite..sbb hal nie pernah blaku kan..sy rse keperitan 2 mse kamu ckp kamu nk berubah...sy ckp x support sbb sy xnk kehilangan kamu..sy xmmpu nk hadapi khilangan kamu sayang...

PADA HAKIKATNYA..
Just nk kamu tahu sayang..
Saya selalu de utk support per jua kamu ceburi...
Saya selalu ade utk support per jua kamu buat..
Saya selalu de utk kamu support kamu slagi kamu perlukan saya...
Saya selalu ade dikale kamu susah n senang..
Insyaallah...

SEBABNYE..
Saya sayang kamu sangat2..n insyaallah diizinkan Tuhan saya akan sayang kamu hingga akhir hayat saya..
Kamu antara anugerah yang paling sy hrgai..
Kehadiran kamu dalam hidup sy sungguh mnceriakan hari2 sy..
Always Loving n Missing U..
Love U 4 The Rest Of My Life...
Insyaallah..

                                                                                                     Luahan Tulus Ikhlas
                                                                                                   NAZILA BINTI CHE MAT



Friday, June 29, 2012

My Dear Sister..

NURUL AZIKA BINTI ABDUL JALIL

Dr jauh ku nyanyikan lagu..

Hepi bsday to you..
Hepi bsday to you..
Hepi bsday to Azika..
Hepi bsday to you...

HAPPY BSDAY SWEET 21 MY DEAR SISTER....

Doaku Untukmu..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki olehNya
Diberikan kesihatan yang baik dan hepi slalu dismping fmily n insan yg kamu sygi..
Smoga setiap lngkahmu dipelihara olehNYA Yang Maha Esa..
Smoga kamu sntiasa dilindungi olehNya walau di mana jua kamu berada..
Smoga cintaNYA Yang Maha Esa bersamamu sayang..hihihi..
May Allah Bless You...
Insyaallah..

Untuk akak adik...
Hadiah mnyusul kemudian erk..jauh sgt nk kasi skrg..tgn x smpai..hihihi..
Nnti jupe indulgance yg whole 2 pn nk ambiklah..hihihi
Just nk pesan nie je..
Duk subang 2 jgn nakal2 sgt..jgn hperactive sgt k..
jgn lupe mkn ubat..jge ksihatan..xmo dh check in hosp Sg Buloh k..adik dh jauh nk jge pn..hihihi..
Ingat adk slalu eh..jarak je jauh..tp hati slalu dekat..sbgai kakak n adik..

Ingt janji kite k..
Insyaallah diizinkan Tuhan kite jupe lg..
Adik bersyukur dan hargai sgt kehadiran akak lam hidup adk..
sbgai seorang kakak yang baik..teman yang rapat..pendgr dan pemberi nasihat yg setia..
Sentiase ade dengan adik dikala kite susah dan senang..suka dan duka..tangis dan tawa..  
Always loving n missing u sis..
I will love u 4 the rest of my life syg..



 Ikhlas dr adik untuk akak..
NAZILA BINTI CHE MAT 
(29/6/2012  8.40 malam)


Tuesday, June 26, 2012

Dedicated 4 My Soulmate

Pelengkap Hidupku by Eren feat Romi

Lagu nie mengingatkan aku dgn soulmate aku..aku rindu dye sgt2..tp kiteorg jauh..dye di smnnjung..ak di Sarawak..aku pernah bagi lagu nie kat dye..

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
* teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temani ku sepanjang hari

Reff:
Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karna hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkap ku di dunia

Repeat *
Repeat reff [2x]


nota kaki utk dye : jge dri lklok k..jge ksihatan..xmolah sakit2 dh..syg kamu sgt2..
                             rindu kamu sgt2..insyaallah dengan izin allah kite akan jupe 
                             lg k..ingt jnji kite..i will love u 4 the rest of my life..
                             insyaallah syg..